Bellinghamin 2 maalia ja 1 syöttö auttavat Real Madridia peruuttamaan voiton

Uuden kauden La Ligan toisella kierroksella Real Madrid käänsi Almerian vieraissa 3-1. Bellingham teki 2 maalia ja 1 maalisyöttöä ohjaten käänteistä omin voimin. Bellingham, jonka arvo on 103 miljoonaa euroa, pukeutuu kentällä numero 5:n Jalkapallo Peliasut ja tunnetaan Zidanen seuraajana. Ihmiset ovat aina olleet täynnä odotuksia hänen esityksensä suhteen. La Ligaan saapunut Bellingham ei pettynyt, ja jopa osoitti erinomaisen suorituskyvyn, joka ylitti odotukset.
Ottelun ensimmäisellä puoliskolla Real Madridin nuorisoharjoittelun pelaaja Aribas teki puskulla 3. minuutilla, jolloin Almeria siirtyi odottamattomaan johtoon, mutta pelin 19. minuutilla Bellinghamin maali oli helppo. Tasoitti pisteet nopeasti. Pelin toisella puoliskolla Kroos avusti Bellinghamia puskulla ja teki kaksi maalia auttamaan Real Madridia ohittamaan maalin. Sitten Bellingham auttoi Vinicius sinetöimään voiton, ja Real Madrid voitti kaksi ensimmäistä peräkkäistä La Liga -voittoaan. Pysäyttämätön Bellingham oli ottelun kiistaton mies.
Bellingham, joka puki Real Madrid pelipaidat vain tänä kesänä, Real Madridin fanit ajattelivat, että hän tarvitsisi sopeutumisprosessin, mutta 3 maalin ja 1 syöttöpisteen suoritus kahdessa pelissä sai ihmiset todella ymmärtämään, mikä on vastinetta rahalle. Keskikenttäpelaajana pelannut Bellingham on hallinnut molempia pelejä ja on La Ligan paras maalintekijä. Päivitetty Galaxy-taistelulaiva on lähtenyt jälleen matkaan! Ehkä Bellingham tuo meille lisää yllätysesityksiä!

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,Real Madrid pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 85 تاريخ : دوشنبه 30 مرداد 1402 ساعت: 1:23