Mbappe jättää Mestarien liigan ensimmäisen osaottelun Bayernia vastaan loukkaantumisen vuoksi

Pariisin virallisten uutisten mukaan Mbappe on loukannut vasemman jalkalihakseen ja hänen odotetaan olevan poissa kolme viikkoa. Tämä tarkoittaa, että Paris ei voi nähdä Mbappéa ensimmäisessä osaottelussa Bayeia vastaan.
Ranskan nero Mbappe esiintyi odottamatta Ligue 1 Paris -ottelussa Montpellieristä 3-1. Hän ei vain missannut kahta rangaistuspotkua, vaan hän loukkaantui ja lopetti pelin 20. minuutilla vastustajan rikkomisen jälkeen. Ramos vaihdettiin myös vamman vuoksi pelin 32. minuutilla. Mbappe, jonka odotetaan loukkaantuvan kolmen viikon ajan, ei voi käyttää Paris Saint-Germain peliasusetti Vieras pelatakseen kolmessa seuraavassa Ligue 1 -ottelussa Toulousea, Marseillea ja Monacoa vastaan, ja hän jättää väliin myös Mestarien liigan ensimmäisen osaottelun kotiottelussa. Baye.
Mbappén lisäksi myös Neymar, toinen Pariisin hyökkääjäkolmikon jäsen, kärsi nilkkavammasta. Vierasvoitossa Montpellieristä hän ei pukeutunut Paris Saint-Germain peliasusetti Koti. Jos Neymar ei vieläkään pysty pelaamaan Bayeia vastaan, niin Mestarien liigan 1/8-finaalin ensimmäisellä kierroksella voi syntyä tilanne, jossa vain Messi johtaa joukkuetta Bayeia vastaan. Vaikka Messin johtajuudesta ei ole epäilystäkään, argentiinalainen supertähti on ollut viime aikoina melko hyvässä kunnossa. Mutta ilman Mbappen ja Neymarin tukea tämä Mestarien liigan keskittymistaistelu voi vain toivoa, että Messi kestää paineen ja johtaa Pariisin saavuttamaan hyviä tuloksia!

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Paris Saint,Germain peliasusetti Vieras,Paris Saint,Germain peliasusetti Koti, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 107 تاريخ : جمعه 14 بهمن 1401 ساعت: 17:28