Coppa Italia - Inter Milan voitti Atalantan 1-0

Coppa Italian ensimmäisessä puolivälierissä puolustava Inter Milan voitti Atalantan kotonaan 1-0 ja eteni Coppa Italian neljän parhaan joukkoon.
Kapteeni Handanovic on edelleen toipumassa loukkaantumisesta ja varakapteeni Skriniar pelikiellossa Serie A:ssa viime viikonloppuna sopimuksen pidentämisen ja siirtoongelmien vuoksi, joten argentiinalainen hyökkääjä Lautaro johtaa Interiä edelleen Inter Milan peliasusetti Koti hihassa. Kapteenin käsivarsinauha aloitti pelin, ja hänen hyökkääjäkumppaninsa oli Lukaku. Lautaro oli erittäin aktiivinen kentällä. Laukaus ensimmäisen puoliajan keskellä sai Atlantan kapteeni Toroyn käsipalloon. Hän antoi merkin, että vastustajalla oli käsipallo, mutta erotuomari ei huomioinut sitä. 57. minuutilla Charhanoglu aloitti hyökkäyksen, Lautaro teki näppärän keskityksen selkä maaliin, ja Damian seurasi matalalla laukauksella verkkoon ja teki voittomaalin. Damian on erittäin aktiivinen hyökkääessään oikealla vartijapaikalla. Vaikka hän vetäytyi oikeaksi keskivartijaksi tällä alalla, hänen hyökkäyksensä on edelleen erittäin tappava.
Inter Milan pelasi erittäin hyvin sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa, kun se kohtasi vahvan vihollisen Atlantan. Menestyksekkäästi neljän parhaan joukkoon pääsyn jälkeen Coppa Italiassa ovat tällä hetkellä Roma, Juventus ja Lazio. Jos Inter Milan haluaa voittaa mestaruuden, sen on edelleen säilytettävä hyvä tila.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Inter Milan peliasusetti Koti, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 105 تاريخ : چهارشنبه 12 بهمن 1401 ساعت: 12:55