Inter voitti Juventuksen 1-0 ja eteni Coppa Italian finaaliin

Coppa Italian välierän toisessa osassa Milanin Inter kohtasi Juventuksen kotonaan. Ensimmäisellä kierroksella kaksi perinteistä jättiläistä taistelivat 1-1. Tämä tekee pelin toisesta kierroksesta täynnä jännitystä ja odotusta.
Meazza-stadionilla molempien joukkueiden pääpelaajat pukeutuivat tuttuihin Jalkapallo Pelipaidat. Prosessi ei kuitenkaan ollut niin intensiivinen kuin odotettiin. Inter Milanilla on aloite kentällä, mutta Juventus on selvästi huonossa kunnossa. Tällä kertaa Nerazzurri voitti Bianconerin onnistuneesti DiMarcon maalilla ja eteni Coppa Italian finaaliin kokonaistuloksella 2-1. Voittaja kohtaa Fiorentinan ja Cremonesen välillä. Nyt kolmannella rintamalla taistelevalla Inter Milanilla on sarjan neljännen sijan lisäksi UEFA:n Mestarien liigan välierät ja Coppa Italian finaali. Kun otetaan huomioon jo voitetut Italian Super Cup -mestarit, Inter Milanilla on myös mahdollisuus lyödä kolminkertainen kruunu.
Vaikka Inter Milan pelipaidat teki vain yhden maalin tässä pelissä, tämä voitto oli ensimmäinen kerta, kun Inter Milan pudotti Juventuksen välierissä Coppa Italian historiassa. Italian edellisessä historiassa Inter Milan ja Juventus kohtasivat välierissä viisi kertaa, ja Inter Milan putosi. Tällä hetkellä Juventus voitti ensin Napolin ja putosi sitten Inter Milanilta. Vain neljässä päivässä Juventus hävisi kahdella rivillä. Ehkä Juventus voi asettaa toivonsa Eurooppa-liigan voittamisesta vain Eurooppa-liigassa.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Pelipaidat,Inter Milan pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 91 تاريخ : پنجشنبه 7 ارديبهشت 1402 ساعت: 23:01