Milan Derby toistetaan Mestarien liigan välierissä 20 vuoden jälkeen

Viikko sitten Inter Milan voitti 2-0 Stadium of Light -stadionilla. Kotikentälle 2 maalin etumatkalla palannut Nerazzurri oli täynnä taisteluhenkeä. Lukemattomat Inter Milan peliasusetti Koti pukeutuvat kotifanit heiluttivat lippujaan ja huusivat katsomossa odottaen Nerazzurrin toipumista. Tällä kertaa Nerazzurri ei pettynyt. Kokonaispisteillä 5-3 he etenivät menestyksekkäästi Mestarien liigan välieriin ja kohtaavat semifinaalissa kaupunkikilpailijansa AC Milanin.
Avausottelun 14. minuutilla Barrera teki maalin ja avasi joukkueen maalin kahdessa peräkkäisessä pelissä. Lautaro käytti voittoa hyväkseen ja jahtasi puskua ja teki maalin. Valitettavasti maali todettiin mitättömäksi työntämisen takia. Ennen puoliaikaa yhteensä 3 pisteellä jäljessä ollut Benfica ei antanut periksi. Orsnes, joka pukeutui nro 8 Benfica Lisabon pelipaidat, teki puskulla joukkueelle saadakseen maalin takaisin ennen puoliaikaa. Nerazzurri ei antanut Benficalle liikaa mahdollisuuksia toisella puoliajalla. Lautaro ja Joaquin Correa tekivät peräkkäin maaleja, ja Di Marco antoi kaksi syöttöä. Tilanne oli 3-1. Kun peliä on jäljellä enää 10 minuuttia, lopputulokseen on ollut vaikea vaikuttaa, mutta Benfica ei antanut periksi. Viimeisessä vaiheessa Antonio Silva ja Musa tekivät 2 maalia peräkkäin, ja lopulta joukkueet tekivät 3-3-tasapelin.
Vaikka he eivät voittaneet kotona, se ei vaikuttanut kotifanien kaevaaliin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Inter Milan palaa Mestarien liigan välieriin 13 vuoden jälkeen. Edellisen kerran Inter Milan ja Milan kohtasivat Mestarien liigan välierissä 20 vuotta sitten, mikä herätti henkiin lukemattomien vanhojen fanien pölyiset muistot. Vaikka kuka tahansa pääsee finaaliin, he eivät ole mestaruuden suurimpia suosikkeja, mutta mitä sitten, kuka voi määrittää lopputuloksen. Eikö jalkapallon viehätys ole siinä, että hän on täynnä epävarmuutta!

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Inter Milan peliasusetti Koti,Benfica Lisabon pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 86 تاريخ : پنجشنبه 31 فروردين 1402 ساعت: 23:05