AC Milan voitti Napolin Serie A:n sisällissodassa

Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä kierroksella Serie A AC Milan kohtasi kotonaan Serie A Napolia vastaan. Pelin tulos ylitti ihmisten odotukset. Ben Nasserin ainoalla maalilla Milan voitti Napolin 1-0 ja siirtyi johtoon.
Kahden joukkueen suorituskyvyssä on valtava ero tällä kaudella. Milan on kompastunut liigassa, ja on edelleen epävarmaa, pääseekö se neljän parhaan joukkoon, kun taas Napolilla on valtava johto liigassa, ja on vain ajan kysymys, milloin se voittaa mestaruuden. Vaikka Napolin ässäkeskus Osmeen ei voinut käyttää Jalkapallo Peliasut osallistuakseen peliin loukkaantumisen vuoksi, ihmiset ovat yleensä optimistisempia Napolin suhteen.
Ottelun alussa Napoli aloitti rajun ja ahdistavan hyökkäyksen ja laukaisi 3 laukausta 6 minuutin alussa. Onneksi nro 16 AC Milan peliasusetti pukeutunut maalivahti Maignan pelasi hyvin ja puolusti maalia takanaan. Pelin 40. minuuttiin asti passiivinen Milan luotti oikeaan taktiikkaan ja riittävään kärsivällisyyteen ensimmäisen maalin tekemiseen. Jäljellä olevana aikana Milan epäonnistui tarttumaan tilaisuuteen laajentaa tulosta, ja Napoli menetti myös monia mahdollisuuksia tasoittaa pisteet. 10 päivässä Milan voitti 2 ottelua Napolia vastaan ja teki 5 maalia. Toinen kierros siirretään Maradona Stadiumille. Lentääkö AC Milan peliasusetti Koti jatkossakin Maradona-stadionilla?

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,AC Milan peliasusetti,AC Milan peliasusetti Koti, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 94 تاريخ : پنجشنبه 24 فروردين 1402 ساعت: 22:43