Haaland palaa Manchester Cityyn 4-1 Southamptoniin

Valioliigan 30. kierroksella Manchester City pelasi vieraissa huipulla olevaa Southamptonia vastaan. Norjalainen nero Haaland palasi Manchester City peliasusetti ja teki kahdesti maalin, samoin kuin Grealishin ja Alvarezin maaleja. Lopulta Manchester City voitti Southamptonin vieraissa 4-1 ja voitti 9 peräkkäistä voittoa kaikissa kilpailuissa. Pelaajat tekivät myös useita uusia ennätyksiä pelissä.
Tässä pelissä Guardiola lähetti kaikki pääpelaajat, ja myös Harland palasi loukkaantumisesta ja pääsi avauskokoonpanoon. Pelin ensimmäisellä puoliskolla, kun kohtasi Southamptonin tiukka puolustus ja nopea vastahyökkäys, Manchester City ei kyennyt avaamaan tilannetta pitkään aikaan. Ottelun 45. minuuttiin asti Manchester Cityn numero 17 Jalkapallo Peliasut pukeutunut De Bruyne avusti Harlandia puskulla ja teki ensimmäisen maalin. Tämä on myös De Bruynen 100. syöttö Valioliiga-uran aikana. 68. minuutilla Glarish teki keskityksen, ja Harland teki maalin kahdesti alalyönnillä. Haaland teki tällä kaudella Manchester Citylle 30 maalia ja teki uransa 200. maalinsa, millä on suuri merkitys kenelle tahansa pelaajalle.
Tämän pelin voitto on antanut joukkueen ylläpitää trendiä nousta sijoituksen kärkeen. Niin kauan kuin joukkue pystyy pelaamaan vakaasti, heillä on edelleen mahdollisuus kilpailla Valioliigan mestaruudesta. Manchester City aloittaa ensi viikolla UEFA:n Mestarien liigan 1/4 pudotuspelin ensimmäisen kierroksen Bayein kanssa. Haalandin paluu tuo selvästi paljon apua joukkueelle. Odotamme innolla upeaa ottelua Manchester Cityn ja Bayein välillä.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Manchester City peliasusetti,Jalkapallo Peliasut, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 89 تاريخ : يکشنبه 20 فروردين 1402 ساعت: 23:48