Manchester Unitedin FA Cupin promootio herättää kiistaa

Englannin FA Cupin puolivälierissä järjestettiin keskittymistaistelu. Manchester United pelasi kotonaan Fulhamia vastaan. Erään maalin jälkeen Manchester United peliasusetti Koti pukeutunut Feandez teki maalin kahdesti, ja Sabitzerin maali auttoi lopulta Manchester Unitedia voittamaan 3-1 ja etenemään neljän parhaan joukkoon.
Manchester Unitedin voitto aiheutti suurta kiistaa yleisessä mielipiteessä. Koska Fulham ei vain saanut punaista korttia kahdesta pelaajasta tässä pelissä, vaan jopa päävalmentaja lähetettiin kentältä punaisella kortilla. Jos et katsonut tätä peliä, monien pitäisi ajatella, että Fulham on täytynyt olla kohteena. Mutta onko tämä todella näin?
Pelin 72. minuutilla Willian esti käsivarrellaan Sanchon laukauksen ja sai punaisen kortin. Tältä osin Fulhamin paras maalintekijä Mitrovic, joka pukeutui nro 9 Fulham FC peliasusetti Vieras, protestoi rajusti ja työnsi erotuomaria. Lopulta erotuomari näytti Mitrovicille punaisen kortin. Ennen näiden kahden punaisen kortin näyttämistä Fulhamin päävalmentaja sanoi rajuja sanoja, koska hän oli tyytymätön erotuomarin rangaistuslaukaukseen, ja erotuomari näytti hänelle punaisen kortin. Voidaan nähdä, että ensimmäinen punainen kortti annettiin täysin sääntöjen mukaisesti, kun taas kaksi seuraavaa punaista korttia johtuivat siitä, että pelaajat ja valmentajat eivät kyenneet hallitsemaan tunteitaan. Vaikka on julmaa kohdata lopputulos, se osoittaa myös täysin tunteiden hallinnan tärkeyden jalkapalloilijalle.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Manchester United peliasusetti Koti,Fulham FC peliasusetti Vieras, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 88 تاريخ : سه شنبه 1 فروردين 1402 ساعت: 20:45