ihmeen kääntyminen

Valioliigan 26. kierroksella Arsenal voitti Bouemouthin 3-2. Kun Arsenal jäi kahdella maalilla jäljessä, Thomas ja Ben White tekivät kaksi maalia, jotka auttoivat Arsenalia tasoittamaan. Lopulta penkiltä poistunut Nelson oli viimeisessä lähtölaskentavaiheessa, hän heitti ja teki maalin, mikä auttoi Arsenalia suorittamaan kauden viidennen suuren käänteensä. Kaikki Arsenalin fanit muistavat hänen nimensä ja Jalkapallo Peliasut, jota hän käyttää. Arsenal johtaa edelleen sarjaa 5 pisteen etumatkalla.
Ottelun alussa Bouemouth teki maalin 11 sekunnissa. Arsenalin puolustus antoi Bouemouthille mahdollisuuden laajentaa maalia. Arsenal ei kuitenkaan antanut periksi 0-2 tilanteessa. He ottivat pelin hallintaansa vähitellen toisesta puoliajasta lähtien. Thomas ja Ben White tekivät kaksi maalia ja tasoittivat tuloksen. Pelin edetessä ilmapiiri kentällä kiristyi koko ajan. Kun peli tuli pysäytysaikaan, Arsenal osoitti joustavuuttaan. 97. minuutilla Nelson, joka pukeutui 24. Arsenal peliasusetti Koti, auttoi Arsenalia voittamaan Bouemouthin 3-2, ja tuhannet fanit juhlivat villisti.
Tämä peli sai fanit tuntemaan jalkapallon viehätyksen ja osoitti myös Arsenalin vahvuuden. Tämän pelin käänteisen tarinan ansiosta monet fanit ovat nähneet Arsenalin täyden joustavuuden. Arsenal, joka ei antanut periksi viime hetkellä, on voittamaton. Monet fanit uskovat, että Arsenalilla on jo mestarin temperamentti ja se on erittäin toiveikas saavansa takaisin kauan kadonneen liigamestaruuden. Siunataan Arsenalia!

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,Arsenal peliasusetti Koti, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 75 تاريخ : يکشنبه 14 اسفند 1401 ساعت: 22:55