Mestarien liigan pudotuspeli, mikään Valioliigan joukkue ei voita

Jalkapallo on aina ollut arvaamaton laji. Valioliigan joukkueet Tottenham, Chelsea ja Liverpool hävisivät kaikki vastustajilleen Mestarien liigan ensimmäisellä kierroksella 1/8. Manchester City pelasi viimeksi vierasottelun RB Leipzigia vastaan. Luulin, että tämän pelin lopputulos olisi odotetusti helppo voitto, mutta tulos oli vierastasapeli, mikä teki Manchester City peliasusetti Vieras hieman hämärtymään.
Muihin liigoihin verrattuna Mestarien liiga on julma. Manchester Cityn kokonaisvahvuudella se on myös yksi mestaruuden suosikkijoukkueista, mutta vahvan voiman lisäksi oikea taktiikka ja kohtalon suosio ovat tärkeitä. Ilmeisesti tässä pelissä joukkueen vahvuus ei ole täysin osoittanut, ja taktiikka on myös hämmentävää, mutta kohtalon suosio näyttää olevan annettu vastustajalle Leipzigille. Vaikka Manchester City otti tilanteen hallintaansa pelin alussa, myös 26. Jalkapallo Peliasut pukeutunut Mahrez murtautui vastustajan maalin läpi aikaisin. Näytti siltä, että kaikki kehittyi siihen suuntaan, jota kaikki odottivat. Seuraavan pitkän ajan kuluessa Manchester City ei kuitenkaan murtautunut uudelleen. , Päähyökkääjänä Harland ei koskenut palloon kertaakaan rangaistusalueella ensimmäisten 60 minuutin aikana. Tällaisessa umpikujassa Leipzig löysi lopulta mahdollisuuden. 70. minuutilla tilanne oli tasan. Tällaisessa tilassa Guardiola ei vieläkään ryhtynyt toimiin pelin loppuun asti. Tämän on saatava ihmiset kyseenalaistamaan Guardiolan ammattitason.
Tämä tappio saattaa saada heidät kiinnittämään huomiota, ja heidän tulee olla täysin valmistautuneita mihin tahansa joukkueeseen. Valioliigan joukkueet ovat hävinneet peräkkäin pudotuspeleissä, ja Manchester City pelaa toisella kierroksella kotonaan. Mietin, onko se vielä arvaamaton?

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Manchester City peliasusetti Vieras,Jalkapallo Peliasut, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 81 تاريخ : پنجشنبه 4 اسفند 1401 ساعت: 11:26