Borussia Dortmund voitti Chelsean 1-0

UEFA:n Mestarien liigan 1/8-finaalin ensimmäisellä kierroksella Borussia Dortmund pelasi Chelseaa vastaan kotonaan, ja molemmat joukkueet aloittivat historian ensimmäisen yhteenottamisen. Lopulta Dortmund voitti Chelsean 1-0 Adeyemin maalilla ja voitti ylennysmahdollisuuden.
Chelsean tila tällä kaudella on todella huono. He ovat voineet yhteensä vain yhden pelin vuodesta 2023 lähtien. Sitä vastoin Dortmundin tila MM-kisojen jälkeen on erittäin hyvä. Ennen Chelseaa vastaan pelaamista he ovat voittaneet kuusi peräkkäistä voittoa kaikissa kilpailuissa. Tässä pelissä 19-vuotias Bellingham käytti kapteenin käsivarsinauhaa Jalkapallo Peliasut ja johti joukkueen yhteenottoon Chelsean kanssa. Kumpikaan joukkue ei tehnyt maalia ottelun ensimmäisessä erässä. Toisella puoliajalla Adeyemi pelasi hyvin ja haastoi maailmancupin mestarin Enzon yksin. Hän ohitti Chelsean maalivahti Kepan ja teki helposti tyhjän maalin viedäkseen Dortmundin johtoon. Chelsea jatkoi myös taktiikkansa säätämistä. Vaikka uhkaavia hyökkäyksiä oli useita, he eivät tarttuneet tilaisuuteen ja menettivät tilaisuuden tasoittaa.
Dortmund osoitti pelissä erinomaista voimaa ja taktista suoritusta. Tämän pelin tulos lisää epävarmuutta ja jännitystä ryhmäkilpailuun sekä lisää voimaa Borussia Dortmund peliasusetti myyntiin.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Jalkapallo Peliasut,Borussia Dortmund peliasusetti, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 88 تاريخ : پنجشنبه 27 بهمن 1401 ساعت: 13:23