Milan 1-0 Torino päättyi 7 voittoon

Serie A:n 22. kierroksella AC Milan, joka ei ole voittanut ottelua yli kuukauteen, kohtasi Torinoa vastaan kotonaan. Kumpikaan joukkue ei tehnyt maalia ensimmäisellä puoliajalla ja Leo menetti hyvän tilaisuuden toisella puoliajalla, mutta Theo Heandez auttoi Giroudia maalinteossa ja auttoi Milania voittamaan Torinon 1-0, mikä päätti seitsemän ottelun voittamattoman sarjansa kaikissa kilpailuissa. Vielä yhden pelin tapauksessa hän nousi sarjataulukossa 3. sijalle.
Milan on lyömätön 7 ottelussa kaikissa kilpailuissa ja on hävinnyt kolme peräkkäistä liigapeliä. He pelaavat Torinoa vastaan kotonaan. Kotiin palanneella Milanilla ei kuitenkaan ollut etua. Ensimmäisellä puoliajalla kumpikaan osapuoli ei onnistunut tekemään maaleja ja peli meni umpikujaan. Toisella puoliajalla No. 19 AC Milan peliasusetti Koti pukeutunut Theo Heandez teki ristin vasemmalta, ja veteraani Giroud astui eteenpäin. Ja pusku katkaisi umpikujan ja teki pelin ainoan maalin. Tällä maalilla Milan voitti ensimmäisen voiton 8 ottelussa kaikissa kilpailuissa.
Milanille tämä on erittäin kriittinen voitto. Toivon, että se voi innostaa joukkuetta astumaan ulos alta ja johtamaan AC Milan peliasusetti pyrkimään Serie A -kauden 4 parhaan joukkoon.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : AC Milan peliasusetti Koti,AC Milan peliasusetti, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 90 تاريخ : يکشنبه 23 بهمن 1401 ساعت: 0:45