Arsenal palasi Mestarien liigaan seitsemän kauden jälkeen ja voitti 4-0

7 kauden jälkeen Arsenal pelipaidat ilmestyivät vihdoin jälleen Mestarien liigaan. Kaudella 2023-24 Mestarien liigan lohkovaiheen B-ryhmän ensimmäisessä kierroksella Arsenal kohtasi kotonaan PSV Eindhovenin. Sakan, Trossardin, Jesusin ja Odegaardin maaleilla Arsenal voitti PSV Eindhovenin kotonaan 4-0 ja voitti ensimmäisen voittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa seitsemän kauden jälkeen.
Mestarien liigan ensimmäinen voitto on ollut Arsenalin faneille pitkä aika. Arsenal on nyt mestaruustason joukkue Valioliigassa, ja se on myös pelätty joukkue Mestarien liigassa. Arsenalin kyky palata Mestarien liigaan monien kausien jälkeen riittää osoittamaan, että he ovat matkalla elpymiseen. Ottelussa Eindhovenia vastaan koko Arsenalin joukkue pelasi erittäin hyvin, jopa kiistanalainen Havertz on parantunut huomattavasti. Yllättävin asia on Trossard, joka liittyi joukkueeseen tämän vuoden tammikuussa. Hänen erinomainen suorituskykynsä uudella kaudella valloitti kaikki Arsenalin fanit.
Kun Martinelli loukkaantui, Trossard, joka pukeutui nro 19 Jalkapallo Pelipaidat, otti hänen vasemmistokseen. Tässä pelissä hän teki yhden maalin ja yhden syöttöpisteen 58 minuutin peliajan aikana. Uuden kauden viidessä pelissä Trossard on tehnyt 3 maalia ja yhden syöttöpisteen ja pelannut keskimäärin 45 minuuttia ottelua kohden. Varsinkin viimeisessä liigaottelussa Evertonia vastaan, kun Arsenal kohtasi Evertonin kivivankan puolustuksen, voitti lopulta Evertonin 1-0 vieraissa Trossardin maalilla. Ja hänen siirtosummansa on vain 24 miljoonaa euroa. Arsenal-faneille Trossardin suorituskyky toi liikaa yllätyksiä, ja he toivovat, että hän saa lisää pelimahdollisuuksia.

Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike...
ما را در سایت Suomen ammattimaisin jalkapallopaitaliike دنبال می کنید

برچسب : Arsenal pelipaidat,Jalkapallo Pelipaidat, نویسنده : paitamyymala paitamyymala بازدید : 53 تاريخ : پنجشنبه 30 شهريور 1402 ساعت: 23:35